Rådgivning I kan stole på

Vores rådgivning til virksomheder i hele landet dækker stort og småt. En ting der kendetegner Kantinemægleren er nemlig, at vi altid er parate til at tage en uddybende dialog omkring, hvordan vi bedst bidrager med vores enorme indsigt i kantinedrift til jeres spisemiljø.

Vores professionelle rådgivning er aldrig længere væk end et telefonopkald, og som sparringspartner kan vi oversætte udfordring til løsninger, I kan genkende jer selv i.

Som stærke projektledere og med en god portion personligt nærvær, hjælper Kantinemægleren jer gerne med at:

Få hjælp til at sikre den bæredygtige kantinedrift

Vi oplever i høj grad en stigende efterspørgsel på rådgivning og sparring omkring kantinedriftens arbejde med bæredygtighed, socialt ansvar og den grønne agenda. 

Derfor hjælper vi også stadig flere med at gennemføre eksempelvis madspildsprojekter, hvor vi i fællesskab bidrager til en naturlig omtanke for jordens ressourcer, køkkenets energiforbrug og skaber lavest mulige omkostninger i både råvareindkøb og bemanding.

Bæredygtighedsfokusset har længe været en hygiejnefaktor for den moderne arbejdsplads, og særligt kan jeres kantinedrift være en vigtig brik for at komme fremad gennem realistiske mål. 

Når vi rådgiver jer, inddrager vi helt naturligt kokkene bag forklæderne og gæsterne i kantinen i arbejdet, netop for at kunne garantere den maksimale effekt, ligesom det fælles fokus sikrer, at indsatsen skaber langsigtede adfærdsændringer og resultater.