Privatlivs- og cookiepolitik

Formålet med denne privatlivspolitik er at gøre dig opmærksom på, hvordan Kantinemægleren (vi/os) behandler personoplysninger. Med denne politik ønsker vi at gøre dig bevidst om, hvilke oplysninger der indsamles og behandles, og så vidt muligt hvor længe de opbevares.

Kantinemægleren behandler personoplysninger sikkert og fortroligt, og vi videregiver som udgangspunkt ikke oplysningerne til tredjeparter. I forbindelse med varetagelse af udbudsprocesser og lignende rådgivningsopgaver varetager vi i visse tilfælde fortrolige personoplysninger. Dette sker altid i henhold til gældende lovgivning samt vores egen sikkerhedspolitik vedr. databehandling og –opbevaring.

Vi har som dataansvarlige indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, der sikrer, at de personoplysninger, der videregives, behandles efter instruks fra os, og dermed følger vores fastsatte retningslinjer, der er i overensstemmelse med gældende databeskyttelsesforordning.

Ved udfyldelse af vores kontaktformular på hjemmesiden behandler vi dine kontaktoplysninger, herunder firmanavn, navn, e-mail og telefonnummer. Vi behandler først og fremmest disse oplysninger i den fælles interesse at besvare din anmodning. Hvis du ikke efterfølgende indgår et samarbejde med os, sletter vi dine kontaktoplysninger senest 1 år efter sidste kontakt med dig.

Denne privatlivspolitik er senest opdateret d. 10. januar 2023.